Porrno puumanainen

Gmail kirjaudu toiseen tiliin saarijarvi

gmail kirjaudu toiseen tiliin saarijarvi

Kun olet lukenut tämän alusta loppuun (mennyt ikkunan alalaitaan paina tämän jälkeen kohtaa HYVÄksyn ja täten hyväksyt Googlen tietosuoja ja käyttöehdot, ja samalla päsemme jatkamaan Gmail-tilin luontia. Tileilläsi voi esimerkiksi olla erilaisia kieliasetuksia tai kirjautumismenettelyjä. Seuraavaksi eteesi aukeutuu tämän näköinen sivu: Google-tilin luonti on valmis, nyt olet luonut oman Google-tilisi ja voit hyödyntä muun muassa Gmail-sähköpostia, Google Play -sovelluskauppaa ja Googlen muita ominaisuuksia paremmin ja yksilöllisemmin. Mainos, aloita Gmail-sähköpostin luominen siirtymällä nettiselaimellasi osoitteeseen m, sinulle avautuu tämän näköinen sivu eteesi: Sivun alalaidasta löydät kohdan Luo tili, paina tästä, niin siirryt sivustolle tilin luominen ja sinulle aukeaa tämän näköinen sivu eteesi: Omien tietojen syöttäminen, tämä sivu kysyy sinusta (tilin omistajasta) ylläolevan kuvan mukaiset tiedot. Valitse valikosta haluamasi tili. Tilistä toiseen vaihtaminen, kirjaudu, googleen tietokoneellasi. Valitse tilin vierestä Poista. Mikä on oletustili, oletustilisi on usein se tili, jolle kirjauduit ensimmäisenä. Seuraava, kirjaudu sisän sen sijaan, afrikaans azrbaycan català eština.

Gmail kirjaudu toiseen tiliin saarijarvi - Kirjautuminen Gmailiin - Tietokone

Valitse näytön oikeassa yläkulmassa profiilikuvasi tai nimesi alkukirjain. Muistathan jättä kommenttikenttän omat mielipiteesi artikkelista. Español (Latinoamérica) euskara, filipino, français (Canada français (France) galego, hrvatski, indonesia isiZulu íslenska. Kun seuraat ohjeita alusta loppuun asti, kohta kohdalta, olet luonut oman Google-tilisi ja saat samalla Gmail-sähköpostin käyttösi. Jos sinulla on useampia Google-tilejä, voit kirjautua usealle tilille yhtä aikaa. Tilien erilliset asetukset, voit hallita jokaisen tilin asetuksia erikseen. Painamalla Jatka palveluun Gmail, päset kirjautumaan ensimmäistä kertaa sähköpostiisi. Tässä artikkelissa käymme läpi kohta kohdalta miten luot uuden Google-tilin, jotta voit hyödyntä Android käyttöjärjestelmä paremmin ja saat käyttösi m-sähköpostin.

Videos

She Has a Huge Clit! Adoptpussies. Kun kirjaudut ulos yhdeltä tililtä seuraavasti, sinut kirjataan ulos myös muilta saman selaimen tileiltä: Siirry tietokoneellasi Google-sivulle, esim. Matkapuhelin sekä Nykyinen sähköpostiosoitteesi eivät ole pakollisia, eli nämä voi jättä tarvittaessa tyhjiksi. Tileillä on omat asetuksensa, mutta oletustilisi asetuksia käytetän joissakin tapauksissa. Tällaisissa tapauksissa Google saattaa käyttä oletustilisi asetuksia, esimerkiksi. Kun kirjaudut useille tileille, tiliasetuksia ei yleensä jaeta tilien välillä. gmail kirjaudu toiseen tiliin saarijarvi

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *